Verblijven op Camping de Vijverhof

Als je plannen hebt om vakantie in eigen land te gaan vieren, overweeg dan eens een bezoek aan camping de Vijverhof, fraai gelegen in de Betuwe. De camping ligt bijzonder fraai ingeklemd in het rivierengebied tussen de Waal, de Linge en de Rijn. Op de camping in Ommeren vind je een kinderboerderij, zijn meer dan voldoende speelgelegenheden en kun je dieren verzorgen. Ook erg leuk is de schapenfokkerij nabij de gezellige camping.

Camping de Vijverhof heeft gewoon erg veel te bieden voor de vakantiegangers

Deze camping heeft gewoon erg veel te bieden voor de vakantieganger. Je kunt er met de eigen caravan naar toe, je kunt er echter ook prima een stacaravan huren, een stacaravan voor vier en zes personen en die is voorzien van onder meer een eethoek, een kachel, keukenblok en een uittrekbare tafel. Uiteraard ontbreekt een koelkast niet en is er een slaapkamer met een tweepersoons bed. Je kunt ook kiezen voor een verblijf in vakantiehuis de Achterhof op de Vijverhof. Ook dit huis heeft alles wat noodzakelijk is in de vorm van een keuken, een douche, een toilet en een gezellig woongedeelte.

Je huisdier? Die neem je gewoon mee naar Ommeren

Uniek is het dat je huisdier gewoon mee mag naar camping de Vijverhof. Er worden op de camping ruim voldoende activiteiten georganiseerd. Natuurlijk is er gratis wifi op het terrein en is ook nadrukkelijk aan de minder valide medemens gedacht. Belangrijk voor elke camping en ook voor camping de Vijverhof is schoon en fris sanitair en dat aspect is ook in Ommeren dik in orde. Camping de Vijverhof heeft bovendien een wasmachine, droger en een koelkast voor algemeen gebruik beschikbaar. En het sanitair is altijd schoon en fris.

Adembenemend mooie natuur en serene rust

Alleen al de omgeving van de camping is een bezoek meer dan waard. De knusse kleine camping de Vijverhof biedt plaats aan 25 caravans en tenten. Knus en gezellig dus. Bij de campingplaats heb je de beschikking over een 4 kwh aansluiting, een waterkraan en aan aansluiting van 6 ampère. De plaatsen bieden meer dan voldoende ruimte. Er zijn mensen die alleen naar het kijken van de prachtige natuur al voldoende hebben om even helemaal tot rust te komen. Anderen trekken de regio in, waar altijd voldoende te doen is en waar de natuur ook daadwerkelijk adembenemend mooi is.

De zondag is nog een rustdag op de immer gezellige en actieve camping

Camping de Vijverhof is open tot en met 31 oktober. Op de dag van aankomst ben je welkom vanaf 13.30 uur op camping de Vijverhof en meteen zul je gegrepen worden door de uitstekende sfeer op de camping. Voor de jongeren en ouderen wordt voldoende georganiseerd, met uitzondering van de zondag. Die dag wordt op camping de Vijverhof nog steeds als rustdag beschouwd. Op die dag wordt er ook niet schoongemaakt en bovendien wordt de zondag niet beschouwd als aankomst of vertrekdag. Op zondag heerst serene rust op de camping. En dat is ook heerlijk.