Tips voor een spetterend verblijf in Parijs

Hotel Parijs

Beste hotels in Parijs

Parijs hotelsWie een citytrip Parijs plant moet uitkijken naar een perfect hotel in Parijs. Ondanks het feit dat de stad werkelijk bol staat van de hotels moet je toch even op zoek gaan naar een hotel dat in jouw budget past. Niet alle hotels in Parijs zijn goedkoop en passen dus in het plaatje.

Tips voor een spetterend verblijf

Tip 1: Zoek naar een hotelaanbieding in Parijs

Kijk goed uit naar een weekend aanbieding in Parijs of misschien een hotel aanbieding in Parijs. Aangezien er zo veel hotels in Parijs zijn, zijn er altijd wel enkele hotels die de prijs drastisch laten vallen om toch maar vol te geraken. Dit zijn de goedkope hotels in Parijs waar je moet naar uitkijken. Geloof het of niet zo kan je soms wel in een 4 sterren hotel in Parijs overnachten voor nog geen 80 €, iets wat anders helemaal niet mogelijk is.

Tip 2: Kies voor een charme hotel in Parijs

Voor een stedentrip Parijs is het echt wel een subliem idee om te kiezen voor een charme hotel in Parijs, aangezien de stad zo romantisch is, niet voor niks is de bijnaam de lichtstad. zal een charme hotel in Parijs alleen maar bijdragen tot het welslagen van je weekend Parijs. Een romantisch weekendje Parijs is trouwens in elk jaargetijde een super tof idee. De stad komt immers tot haar recht zowel bij prachtig zomerweer als bij koud winterweer.

Tip 3: Kies voor een hotel dichtbij de Metro in Parijs

Parijs is een enorm grote stad. Dus ongeacht waar je logeert in deze historische klepper, zorg er altijd voor dat je in de buurt van een metrostation verblijft. Zo kan je met de metro Parijs altijd snel overal naartoe. Een goede kaart van de metro in Parijs is dus ook een goed idee, misschien best even vragen bij het binnen gaan van je hotel in Parijs.

Eén van de beste hotels in Parijs

Hotel Amorante Arc du Triomphe 
Dit recent gebouwd hotel gebouwd door een projectontwikkelaar is gelegen in de welvarende Champs Elysees wijk, Het Hotel Amarante Arc de Triomphe ligt natuurlijk dicht bij de Arc de Triomphe en is bekend omwille van z’n houten ramen en deuren. Dit hotel is gedeeltelijk heropbouw na brand, maar gelukkig was het niet al te erg beschadigt. De projectontwikkeling was dus van korte duur en het merendeel van de houten ramen en deuren kon gered worden.

Het hotel is de ideale uitvalsbasis voor zowel zakenreizigers als vakantiegangers. Alle 50 kamers zijn volledig uitgerust en hebben een prachtige renovatie. Gasten zullen hier optimaal genieten van de Parijse sfeer, bijvoorbeeld aan de bar met terras. De herstelling na brand mag beschouwd worden als een 100% succes.