Privejet inhuren voor een stedentrip

prive jet huren

Jetset leven voor een paar dagen

Dagdroom jij weleens over het bezitten van je eigen privéjet? Zie je het al helemaal voor je? Dat je met vrienden en familie, goedgehumeurd en happy vanuit de ramen van je privévliegtuig de zonsondergang (of opgang, tja waarom niet) in een ander land kunt beleven. Misschien heb je (nog) niet de financiële middelen om een vliegtuig te kopen. Dit wil echter niet zeggen dat het uitgesloten is dat jij ooit in je eigen privéjet zal vliegen. In dit artikel vind je tips om je dromen (althans voor een paar dagen) waar te maken.

Anno 2019 willen steeds meer mensen genieten van de privileges, die niet zo lang geleden enkel voor de superrijken onder ons waren weggelegd. Je kunt je even voor een dag een miljonair wanen en genieten van een stedentrip in je gehuurde privéjet. De mogelijkheden om een privéjet te huren in Nederland en België zijn talrijk. Bij sommige bedrijven kun je al vanaf € 580,- per vlieguur gebruik maken van hun diensten. Andere bedrijven bieden standaardpakketten vanaf 15 vlieguren. De kosten van een dergelijk vliegpakket kunnen oplopen tot in de tienduizenden euro’s, toch is het niet onmogelijk zo een privéjet te huren. Je hebt in dit soort vliegtuigen vaak zitruimte voor meerdere personen, dit betekent dat je de vliegkosten zou kunnen delen met je medereizigers.

De prijs voor een privéjet wordt verder ook bepaald door de locatie waar je heen reist. De bedoeling van een vliegrit is uiteraard om je een exclusieve luxueuze ervaring te bieden. Vele bedrijven zullen dit luxe gevoel proberen te accentueren door je champagne en andere fijne voorzieningen te bieden, dit kan in sommige gevallen extra kosten met zich meebrengt.

Een privéjet huren onbetaalbaar?

Je kunt gemakkelijk gebruikmaken van de diensten van verschillende vliegtuig verhuur bedrijven door het verzenden van een e-mail of telefonisch contact op te nemen met hun klantenservice. Dit zal uiteraard wel het nodige kosten, maar in ruil daarvoor krijg je een onvergetelijke ervaring. Behalve de kosten voor vlieguren betaal je ook administratiekosten en een inschrijfvergoeding aan het verhuurbedrijf. Sommige bedrijven bieden je een piloot in het volledige kostenpakket en bij andere bedrijven betaal je extra kosten voor het huren van een piloot.

De locatie van je vliegrit bepaalt mede de prijs. Hoe verder de bestemming, hoe hoger de kosten. Sommige vliegverhuurbedrijven bieden enkel mogelijkheden voor het vliegen binnen Europa en bij andere bedrijven kun je ook intercontinentale vluchten maken. Je betaalt bijvoorbeeld voor een pakket met 15 vlieguren al vanaf €10.000,- euro. Dit soort vliegpakketten zijn meestal alleen voor vluchten binnen Europa. Geef jezelf een onvergetelijk ervaring en geniet van een heerlijke reis naar je favoriete bestemming. Ga op een stedentrip voor een dagje shoppen of voor een eenmalige niet te vergeten romantische reis met de liefde van je leven. Door een simpele google opdracht kun je meerdere vliegtuig verhuurbedrijven vinden en je droom voor een paar dagen waarmaken.