Op vakantie in een bungalow in Hongarije

Bungalow Hongarije

Bungalow in Hongarije

Een bungalow in Hongarije is de ideale accommodatie voor een ontspannen vakantie. Een paar dagen weg van het hectische van het dagelijkse leven zullen u zeker goed doen. Kom dan heerlijk ontspannen bij één van de vele thermale baden die Hongarije rijk is. Er is volop keuze dus u zult zeker een bad vinden die aan uw wensen voldoet.

De baden van Király of de baden van Rudas zijn echte trekpleisters die je moet bezoeken. Ook een bezoek waard is het meer van Hévíz, het grootste thermale meer van Europa. Tijdens uw wellness vakantie in Hongarije kunt u wellness faciliteiten bezoeken om zo speciale behandelingen te ondergaan.

Een lichaamsmassage, een gezichtsbehandeling of een aromatherapie zal u zeker goed doen. Een bungalow is de accommodatie bij uitstek voor uw ontspannende vakantie.

Vakantie in de natuur

BudapestHongarije leent zich uitstekend uit voor een vakantie in de natuur. U kunt volop genieten in de prachtige natuur van Hongarije. Fietsen langs de Donau, in de Mátragebergte of langs het Tiszameer om zo de natuur in zijn volle glorie te verkennen. Wandeltochten kunt u ook maken door de provincie Somogy of in Boedapest waar u ook prachtige uitzichten zult hebben over de Donau.

Als onderdeel van uw vakantie kunt u de grotten van Aggtelek Karst en Slowaakse Karst bezoeken, waarbij u bungalows in de natuur in Hongarije als uitvalsbasis gebruikt. Ook aan het Balatonmeer kunt u uw dagen doorbrengen. Heerlijk genieten vanuit bungalows aan het water en uw dagen doorbrengen rondom het meer waar er tal van activiteiten zijn waar u zich mee kunt vermaken. De bungalows in Hongarije zijn dus de accommodatie voor uw vakantie aan het water.

Cultuur bewonderen

PannonhalmaVerken de prachtige cultuur van Hongarije. Tijdens uw culturele vakantie kunt u tal van indrukwekkende monumenten, gebouwen, kerken, kathedralen en anderen bezichtigen. U zult als cultuurliefhebber uw ogen uitkijken bij bezienswaardigheden zoals de Benedictijnse abdij van Pannonhalma, Matthiaskerk, de Grotkerk van de Gellértheuvel, het cultuurlandschap van de wijnstreek Tokaj of de Grote Synagoge.

Vanuit een bungalow in de stad in Hongarije kunt u ook museums en galerijen bezoeken en hier de antieke voorwerpen, hedendaagse en moderne kunst bewonderen. Zeker een aanrader is het museum van Aquincum, Csodák Palotája, het Geologisch museum of de Huis van Terreur. Achteraf kunt u dan heerlijk zitten genieten van een glaasje Hongaarse wijn op de terrassen langs de straat. Vanuit de bungalows in Hongarije zult u het zeker naar uw zin hebben tijdens uw cultuurvakantie.