Hoe mijn week bijna perfect ging, tot het laatste moment!

Al een hele poos geleden was ik op vakantie gegaan naar sint maarten. De vakantie was een geweldige ervaring, maar bij de terugkomst liep bijna alles in het water. Over deze ervaring wil ik jullie wat vertellen.

De vakantie

Wij gingen dit jaar op vakantie naar sint maarten, wat een ontzettend bijzondere ervaring was. We zijn nog nooit op vakantie geweest naar de Caribbean, en dit was een ontzettend goede plek om een goed gevoel te krijgen van wat het inhoud. We landden op het Nederlandse deel van het eiland, maar we kwamen er al snel achter dat je ook gewoon over kon naar het Franse deel. Je kreeg meteen dat klassieke zon-zee-strand gevoel wat je associeert met een Caribisch eiland. Witte zandstranden, palmbomen en kristalhelder water was geweldig om voor het eerst écht mee te maken. Het eiland was ontzettend kleurrijk en er hing een super gezellige sfeer. Je kon merken dat er een gehele mengelmoes was van culturen, die allemaal samenkwamen in dit prachtig eiland. Onze accommodatie was erg mooi, en had veel extra toevoegingen die ons verblijf alleen maar mooier maakte. Over het algemeen hebben we een geweldige vakantie gehad, en we gingen met een voldaan hart terug naar Nederland.

De (bijna) rampzalige terugkomst

Bij de aankomst op Schiphol ging het echter fout. Wij hadden afgesproken met een goede vriend van de familie dat hij ons op zou komen halen. Toen we geland waren kregen we echter te horen dat hij ontzettend ziek was geworden, en ons niet zou kunnen ophalen. Gelukkig konden we wel een treinticket regelen om terug te rijden naar Enschede, maar dan waren we nog niet thuis. In de trein hebben we gezocht naar een manier om ons vanaf het station toch naar huis te brengen, waar we kwamen bij de taxi Enschede. Na een kort belletje was het bevestigd, en konden we zonder zorgen van het station worden opgehaald. Als we dit niet hadden gevonden hadden we daar maar gestaan, zonder een goede manier om thuis te komen. 

Ondanks dat het einde bijna in de soep liep, hebben we een ongelofelijk mooie vakantie gehad. En als ik erop terugkijk, is de beetje spanning aan het einde alleen maar leuk.