Fly & Drive door Andalusië

Andalusië

Fly & Drive door Andalusië

 

Deze regio is zeer geliefd bij veel toeristen, en dat is zeker terecht! Er zijn zoveel mooie plekken die je gezien moet hebben en er zijn zoveel dingen te doen, dat het absoluut de moeite waard is om een bezoek aan Andalusië te brengen. Om te bedenken dat je al deze bezienswaardigheden onder het genot van heerlijke tapas en de Spaanse zon kunt bezoeken, moet dat je al wel bijna overtuigen. Lees in deze blog wat je absoluut niet kunt missen tijdens je verblijf in Andalusië!

Prachtig strand

Wie op zoek is naar een heerlijke plek om te relaxen, is in het oosten van Andalusië aan de Costa de Almeria aan het juiste adres. De Playa de los Genoveses is een strand dat nog niet is overgenomen door toeristische vakantiehuizen en strandtentjes. Omdat het afgelegen ligt en omringd wordt door een vulkanisch gebied, kun je hier echt even ontsnappen aan de drukte van de stad en helemaal tot rust komen. Het is hier trouwens niet alleen in de zomer heerlijk vertoeven! Het woestijnklimaat zorgt ervoor dat de temperaturen het hele jaar aangenaam genoeg zijn om lekker op het strand te liggen. Om kerst door te brengen op een warm strand hoef je dus zeker niet helemaal naar Australië…

Ideaal voor verschillende stedentrips

In Andalusië zijn verschillende steden te bewonderen waar je zeker een keer moet zijn geweest. Steden zoals Malaga, Sevilla en Granada zijn in de buurt en daar valt altijd wel wat te beleven! Het zijn authentieke Spaanse steden met elk hun eigen hotspots en bezienswaardigheden. Wanneer je een Fly en Drive in Andalusië boekt, zijn deze steden al helemaal makkelijk te bereiken. Ze bevinden zich namelijk op afstanden die te doen zijn met de auto.

Wandelaars, wandelen maar!

Tot slot zijn er voor de fanatieke wandelaars ook genoeg mooie routes te vinden om een dagje een goede wandeltocht te maken. Je kunt ervoor kiezen om leuke tochtjes door de dorpjes te maken met een terrasje er tussendoor zo nu en dan, maar voor de fanatiekelingen worden er ook uitdagende tochten door de bergen georganiseerd. Dus, pak die bergschoenen in en gaan! Wat houdt je tegen?