De eenvoudigste manier om een camper te huren

Op vakantie gaan met een camper is geweldig. Voor velen is dit de enige manier om te gaan kamperen. Heb je nog geen camper maar wil je er wel een aanschaffen? Je kunt in dit geval een camper huren. Huren biedt twee belangrijke voordelen. Je ontdekt snel of een camper iets voor jou is, en het is beduidend goedkoper dan kopen. Met een camper op vakantie gaan kan een spannend en nieuw avontuur zijn. In principe is het een huis op wielen, inclusief woonkamer, slaapkamer en badkamer. Je hebt ook vaak een kleine keuken ter beschikking. Je kunt in principe dus wonen in een camper. Leuk toch? In dit artikel bespreken we handige tips om een camper te huren bij Topcamperverhuur.

Hoeveel kost het om een camper te huren?

Bij het zoeken naar een geschikte camper krijg je te maken met verschillende huurprijzen. Een kleine camper kost vaak ongeveer € 60 of € 80 per dag, maar een mooie camper voor vijf personen kan € 160 per dag zijn. Denk goed na over je behoeften, zodat je niet te veel betaalt voor opties die je niet nodig hebt. Natuurlijk is het hoogseizoen duurder dan het laagseizoen. Professionele verhuurbedrijven rekenen vaak hogere tarieven. Zij bieden namelijk aanvullende diensten aan en kunnen allerlei zaken voor je regelen. Deze kunnen bestaan ​​uit eindschoonmaak, uitgiftekosten (voor voorbereiding en uitlenen van basisuitrusting), verzekering en eventuele schaderegeling. Sommige verhuurbedrijven bieden ook kampeeruitrusting, zoals tafels, stoelen, beddengoed, een luifel en een fietsendrager, samen met de caravan.

Makkelijk en hygiënisch: je eigen toiletvoorziening

De meeste campers hebben een toilet en zelfs een douche. Dit is een van de belangrijkste voordelen van een camper. De toiletten zijn niet groot, maar functioneel. Je hoeft de toiletten niet met anderen te delen en je kunt ze zelf schoonmaken. Controleer vooraf of de camping voldoende voorzieningen heeft voor je (huur) camper. Afhankelijk van het type toilet moet je de watertank kunnen vullen en de afvaltank kunnen legen. Begrijp je niet hoe het allemaal werkt? Topcamperverhuur kan je vertellen welke aansluitingen je nodig hebt en hoe de sanitaire voorzieningen werken.

Je eigen keuken

De meeste campers hebben een keuken. Over het algemeen zijn deze keukens vrij klein, maar ze hebben alles wat je nodig hebt. Je hebt bijvoorbeeld een koelkast, vaatwasser en een kleine kookplaat. Je kunt dus eenvoudig je eigen maaltijden bereiden, waar je ook bent! Dit is ideaal als je naar een afgelegen plek reist. Je hoeft geen restaurant te zoeken om te gaan uiteten. Je kunt eenvoudig je eigen eten maken!